6 tips voor meer Instagram volgers

Snel nieuwe Instagram volgers scoren? Met deze tips wordt dat een eitje voor je!

We willen allemaal graag meer likes, comments en andere interactie via social media: Helaas gaat dat niet altijd snel en is er wat actie voor nodig om dit te boosten.

Met deze tips gaat het jou ZEKER lukken.. Ready? Action!

Meer Instagram volgers: X tips

Gebruik goede hashtags

Hashtags zijn perfect voor het genereren van nieuwe volgers. Met hashtags voeg je relevante ‘zoekwoorden’ toe aan je foto of video. Op Instagram hebben hashtags een eigen feed waar alle posts met die hashtag voorbij komen.

Veel Instagrammers kijken op deze feeds om nieuwe foto’s, video’s en accounts te ontdekken.

Op Instagram kun je per post maximaal 30 hashtags gebruiken. Wij raden aan om maximaal 20 a 25 hashtags te gebruiken. Pak niet alleen de populairste maar ook zeker niet de minst populaire: Zoek een goede balans en per nieuwe foto zullen ook nieuwe volgers binnenstromen.

Let op: Zelfbedachte hashtags of hashtags met ‘slang’ (= straattaal) werken niet goed voor dit doel.

Zorg dat je profiel niet op privé staat

Alhoewel velen het profiel op privé zetten (als iemand je wilt volgen moet je deze eerst accepteren voor hij/zij jouw foto’s ziet) is dit af te raden als je (veel) nieuwe volgers wilt.

Mensen zijn eenmaal geneigd een openbaar profiel sneller te volgen. Onder andere omdat ze zo eerst kunnen kijken of de foto’s en video’s die je post interessant genoeg zijn.

Reageer altijd op nieuwe comments

Dit is een van de betere tips in dit lijstje: Helaas merk ik zelf vaak dat als ik reageer op iemand ik regelmatig slechts een like op de reactie krijg. Dit is met name wanneer ik iemand een compliment geef maar ook als ik een vraag stel.

Instagram-volgers vinden het leuk als je antwoordt op hun reactie. Reageer niet alleen als ze een vraag hebben, maar zeg ook iets leuks terug als ze op jouw post hebben gereageerd. Zo is de kans groter dat je Instagram-volgers je blijven volgen en vaker gaan reageren.

Gebruik onze GRATIS service voor nieuwe volgers

Onze eigen dienst mag hier natuurlijk niet ontbreken: 250 gratis Instagram volgers voor iedereen!

Met ruim 250 gebruikers per dag is dit onmisbaar voor meer succes op Instagram. 😀

Post niet teveel of te snel achter elkaar

Het beste is om 1 a 2 foto’s per dag te plaatsen. De voorkeur heeft zelfs 1 foto.

Als je te snel na het plaatsen van een foto nóg een foto plaatst zal deze laatste de engagement van je eerste foto omlaag halen: Je laatste foto zal het meeste verschijnen volgens het Instagram algoritme.

Plaats goede kwaliteit foto’s

Dit wordt nog vaak onderschat maar is echt noodzakelijk voor meer volgers: Zorg dat je foto’s aantrekkelijk en van goede kwaliteit zijn. Wazige foto’s genomen in een donkere omgeving (bijv. tijdens het uitgaan) krijgen niet alleen weinig likes maar zullen je ook zeker geen nieuwe volgers opleveren 😉

Plaats een reactie